Papedijk 8c14
2691 NE 's-Gravenzande

 

Onder Bod

 
 
Kenmerken
Gebruikersoppervlak wonen:
43.5m2
Overige inpandige (berg)ruimte:
5.4m2
Inhoud:
153m3
Kavel oppervlak:
197m2
Bouwjaar:
2005
Kamers:
4
Slaapkamers:
2
Type Object:
Woonhuis
Soort woning:
Vrijstaand
Type woning:
MOBILE_HOME

 


Rustig gelegen aan de Papedijk, aan de rand van het Staelduinse bos, bevindt zich dit ruime chalet met twee slaapkamers en een heerlijke tuin! Het chalet ligt op een kleinschalig en goed onderhouden (recreatie)complex. Vanaf het complex wandelt u zo naar het bos en ook het strand is binnen handbereik! Diverse kernen van o.a. Naaldwijk en ’s-Gravenzande zijn op korte (auto)afstand gelegen. Bewoners staan ingeschreven en wonen er jaarrond. Vooralsnog wordt hierop niet gehandhaafd.

Begane grond
Begane grond: Het chalet ligt aan de rand van het complex. Via de ruime tuin met deels groene omheining bereik je de woning. De entree geeft toegang naar een grote open ruimte, nu in gebruik als cursusruimte/yogastudio. Deze ruimte is er later aangebouwd en zou ook gebruikt kunnen worden als woonkamer. De open ruimte biedt ook zeker mogelijkheden voor een andere indeling. Vanuit deze ruimte is ook de berging te bereiken met opstelplaats voor de wasmachine. Via de studio komt u in het oorspronkelijke chalet met aan de voorzijde de woonkamer. Veel lichtinval door de raampartijen en door de erker aan de voorzijde! Via de schuifpui is ook de tuin ook vanuit de woonkamer te bereiken. In de woonkamer is een netjes verzorgde open keuken voorzien van 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron. Er zijn twee slaapkamers waarvan een met vaste kast. De inpandige badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en een toilet. De tuin kan afgesloten worden en is voor een groot deel betegeld. Er is een kleine houtoverkapping en een aantal groenborders.


Bijzonderheden
Bouwjaar: 2005; perceeloppervlakte: 197 m²; gebruiksoppervlak wonen: 83,5 m²; inpandige bergruimte: 5,4 m²; gebouwgebonden buitenruimte: 0 m²; inhoud: 265 m³; externe bergruimte: 0 m². * Belast met erfpacht (eeuwigdurend): canon € 100,- per jaar; * Actieve V.v.E./ Coöperatieve vereniging Staelduin, maandelijkse bijdrage van € 200,- (dit is inclusief de canon en voorschot voor kabel-tv, gas en elektra); * Iedere chalet eigenaar is lid van de vereniging. Deze coöperatieve vereniging is eigenaar van de grond, waardoor de grond “feitelijk” eigendom is; * De kavel is rondom afgezet met een hekwerk, oprit met parkeerplaats op eigen terrein en de mogelijkheid voor het plaatsen van 1 extra auto op de algemene parkeerplaats; * HR-combiketel Nefit 2022; * Scholen, winkels en uitvalswegen in de nabije omgeving; * Bijzonderheden: Bouwjaar: 2005; perceeloppervlakte: 197 m²; gebruiksoppervlak wonen: 43,5 m²; inpandige bergruimte: 5,4 m²; gebouwgebonden buitenruimte: 0 m²; inhoud: 265 m³; externe bergruimte: 0 m². * Belast met erfpacht (eeuwigdurend): canon € 100,- per jaar; * Actieve V.v.E./ Coöperatieve vereniging Staelduin, maandelijkse bijdrage van € 200,- (dit is inclusief de canon en voorschot voor kabel-tv, gas en elektra); * Iedere chalet eigenaar is lid van de vereniging. Deze coöperatieve vereniging is eigenaar van de grond, waardoor de grond “feitelijk” eigendom is; * De kavel is rondom afgezet met een hekwerk, oprit met parkeerplaats op eigen terrein en de mogelijkheid voor het plaatsen van 1 extra auto op de algemene parkeerplaats; * HR-combiketel Nefit 2022; * Scholen, winkels en uitvalswegen in de nabije omgeving; * Bewoners staan ingeschreven en wonen er jaarrond. Dit wordt gedoogd.