U treft in Noordam Makelaardij een betrokken, kleinschalig makelaarskantoor
met twee bevlogen makelaars en twee commercieel medewerkers. Noordam Makelaardij is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed). Onze makelaars staan ingeschreven in het SCVM register en zijn derhalve Register Makelaars. Met ons team kunnen wij u de volgende dienstverlening bieden:
  
 

Verkoopbegeleiding à la carte

 

Als u overweegt uw woning te verkopen, dan informeren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden. Via ons unieke A la carte menu kunt u er voor kiezen om uw woning via het full-service menu bij ons in de verkoop te zetten. Echter, u kunt ook kiezen voor een menu met deeldiensten.
Ons motto: Maatwerk is onze standaard! De details vullen we graag samen met u in.

Kijkt u voor details en mogelijkheden naar ons à la carte verkoopmenu!


Basis menu A la Carte

• Adviesgesprek en waardebepaling woning


Lees verder

Aankoopbemiddeling à la carte

Steeds vaker schakelt de aspirant-koper een makelaar in bij de aankoop van een woning. De toegevoegde waarde van een aankopend makelaar wordt steeds groter. Niet zozeer in het zoektraject, want door de huidige technologische ontwikkelingen, is zelf zoeken voor de consument makkelijker dan ooit geworden. De toegevoegde waarde zit in het op waarde schatten van de woningen en het benoemen van sterke en zwakke punten van het pand. Juist daardoor kan een makelaar zichzelf over het algemeen terugverdienen in de onderhandelingen en bijbehorende voorwaarden. Tegelijkertijd kunt u rustig uw gevoel volgen bij de bezichtiging, omdat


Lees verder
Nieuwbouw & Projectverkoop

Noordam Makelaardij is sinds 2008 actief als nieuwbouw- en projectmakelaar in het Westland
en Midden Delfland. U vindt in Noordam Makelaardij een betrokken partij die ontwikkelaars al in een vroegtijdig stadium van marktinformatie en advies kan voorzien, soms al tijdens het schetsontwerp. Met als gevolg dat ons kantoor alle “ins & outs” van een project goed kent, erg betrokken is bij de verkoop en zich hier maximaal voor inzet.

Enerzijds geeft dit de ontwikkelaar een goede verbinding met de markt, met zo maximaal mogelijke resultaten.

Lees verder
Verhuurbemiddeling

U wilt uw woning verhuren. Voor onbepaalde tijd of juist liever tijdelijk. Dat kan beiden en wij kunnen u
daarbij helpen. U gaat een jaar op reis en u wilt uw woning verhuren op tijdelijke basis. Of u heeft een nieuwe woning gekocht maar de “oude woning” verhuurt u liever dan dat u verkoopt.
Misschien heeft u een nieuwe woning gekocht en staat de oude woning nog te koop? Dan kunt u deze hoogstwaarschijnlijk tijdelijk verhuren via de leegstandswet.
Wij helpen u graag op weg en kunnen u de zoektocht en de contractuele verplichtingen uit handen nemen. Dat betekent:

Lees verder

Taxatie

Als u uw woning ingrijpend wilt verbouwen, heeft u over het algemeen een taxatierapport nodig van een erkend makelaar. Ook bij de aankoop van een nieuwe woning heeft u doorgaans een taxatierapport nodig. Voor de hypotheek is dit meestal een NWWI rapport, zeker wanneer u een woning onder Nationale Hypotheek Garantie koopt. Ook in moeilijke situaties zoals bij scheiding of fiscale afhandeling na overlijden kan een taxatierapport, of waardeverklaring, noodzakelijk zijn. U kunt hiervoor bij ons terecht. Indien wenselijk  kunnen wij vaak binnen 36 uur (op werkdagen) bij u op de stoep staan. Taxatie aanvragen


Lees verder
Agrarische makelaardij

Noordam Makelaardij is ook in de agrarische makelaardij thuis. Als geregistreerd agrarisch makelaar
kan Arjen Noordam u prima begeleiding bij de aan- of verkoop of herverkaveling van agrarische gronden met opstanden.
De vorm van begeleiding is afhankelijk van uw wensen. Maatwerk is onze standaard. Neemt u voor meer informatie contact op met ons kantoor of gebruik het contactformulier.