Unieke kans om uw droomvilla te realiseren!

 

Ten noorden van het dorp Maasland, tussen de vroegere oude ‘Tramkade’ en de Oostgaag van Maasland naar Schipluiden, is de Maaslandse Dam gelegen. Een prachtige locatie met landelijke woonsferen en natuurrijke gebieden. Hier kunnen heerlijke wandelingen en fietstochten worden gemaakt, bijvoorbeeld rond de Duifpolder of verder het Midden-Delfland gebied in.

Maasland, onderdeel van gemeente Midden-Delfland, ligt midden in het groen nabij natuurgebied “Vlietlanden”, maar is tevens centraal gelegen tussen de toegangswegen naar steden zoals Delft, Den Haag en Rotterdam of Westland en het strand.
 

4 vrije kavels met een perceelgrootte vanaf ca. 1.500 m2

Heeft u altijd al gedroomd van het ontwerpen van uw eigen droomvilla?
 

Dat kan in Fier aan de Gaag!

 

Het plangebied bestaat uit 4 vrije kavels met een perceelgrootte vanaf ca. 1.500 m2. Gelegen in landelijk gebied en grotendeels omsloten door water.

 

In samenwerking met de Gemeente Midden Delfland en de aan het project verbonden architect en aannemer stelt u zelf uw droomvilla samen. Van landelijke boerderij woning, moderne rietgedekte schuurwoning, tot sfeervolle Kempische villa, van casco opgeleverd tot sleutelklaar. U wordt door het projectteam begeleid en ontzorgd.
 

Woont u straks

'Fier aan de Gaag'?


U kunt hier de brochure in pdf formaat downloaden.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of maak gebruik van het contactformulier.